Callas-Audio®

 
  contact facebook reviews links quotes © 1998-2021

Welkom bij Callas-Audio

Callas-Audio werd in 1998 gestart en is actief vanuit het wohnraumstudio concept. Dat was destijds een rebelse actie in Nederland, en daarmee waren we dan ook één van de voorlopers. Er is sinds die tijd veel veranderd, en anno 2020 is de wohnraumstudio dealer en het direct-sales model gemeengoed geworden. Callas-Audio vertegenwoordigt bijzondere merken welke de boodschap van de Muziek laten overkomen:

Deze merken zijn ontstaan vanuit een persoonlijke gedrevenheid en kennen een lange historie. Een bijzondere muzikale belevenis thuis gaat vooral over de essentie. Fasereinheid, Tijdsdomein en Coherentie zijn van groot belang voor muziekgenot op lange termijn. De merken die wij voeren bieden intrinsieke kwaliteiten, maar hebben nog één gemene deler: Keep It Simple. Callas-Audio heeft nog een aantal zijtakken:

Tubes4sale Recordclamp

We bieden diverse electronenbuizen aan op de Tubes4sale pagina. We produceren al zo'n 25 jaar audioracks, soundboards en diverse accesoires, en de Callas Platenpuck is ook een geliefde creatie. Callas-Audio heeft een goed voorziene werkplaats/atelier waar ook reparaties, restauraties en modificaties worden behartigd. De volgende pagina showt een aantal specials. De Callas modkit was een langlopend project en alle exemplaren zijn inmiddels uitverkocht.

Callas Specials Callas Modkit

Graag tot ziens; Rudolf R. Ploeger

Website created with Dreamweaver 4 Windows XP version 2002